Wij zijn Albert en Mara en wonen negen maanden per jaar in Spanje en zijn drie maanden verdeeld over het jaar met vakantie in Nederland vanwege onze kinderen en kleinkinderen.

dinsdag 1 november 2016

Op 1 november 2016 nog steeds nazomer

Met ruim 22 graden en licht bewolkt was het hier vandaag op 1 november 2016 in Los Boliches gemeente Fuengirola nog steeds nazomer. We zijn met de fiets naar Fuengirola gegaan omdat onze vriend Francisco Heredia daar aan de Boulevard een Heladeria Cafeteria San Francisco is begonnen sinds begin 2016 en we er nog niet geweest waren. Grtz Mara
- Click on photo to enlarge -


Terugblik naar dinsdag 25 oktober 2016. Het is geen Zwarte Piet zoeken, ook geen kwallen vangen,ook geen fuik ophijsen en helemaal NIET het oppikken van Syrische vluchtelingen bij ons voor aan de Middellandse Zee. Wat zou het dan wel zijn???


Oplossing van deze Raadplaat: Het zomerseizoen is voorbij en de boot van de "Servicios Maritimos Motril" haalt de gele boeien weg die bij ons voor liggen op de Middellandse Zee aan Playa de Los Boliches als markering voor de bootjes en waterscooters die hier mogen aanleggen. Voor zwemmers is dit gedeelte verboden.

3 opmerkingen:

Renesmurf zei

Geniet er maar fijn van, hier is het regenseizoen begonnen.

gerdaYD zei

Goede morgen A & M. Goh, wat een mooie serie foto's van dit al even mooi gebied waar jullie zo'n groot deel van het jaar mogen wonen!
En over die eerste foto nog dit: Mara poseert precies maar al te graag bij die mooie jongen hé, hoe zou dat komen denk je Albert? *wink, big smile*
OT: bedankt voor je reactie hoor en je mail!

FRANK103 zei

Hoi Albert, dat is mij meteen duidelijk hoor, ik ben op het werk omringd door de Volendammers, dit is een verdwaalde Volendammer viskotter die een rondje Marken verkeerd in de tomtom heeft geprogrammeerd. Zoals bekend zit er in het Volendamse water meer cocaïne dan in de rest van Nederland, deze mannen zijn daarom uitermate relaxed doorgevaren tot ze ergens een Volendammer viskraam tegenkomen waar ze de weg naar huis kunnen vragen. Ik twijfel er niet aan dat jullie ze ook direct herkend hebben aan de deuntjes van Nick en Simon en Jantje Smit, die uit de boxen schalt. Heel hachelijk!